Infosessie – De Belgische O&O-incentives helder toegelicht – 27 april 2023

Infosessie – De Belgische O&O-incentives helder toegelicht – 27 april 2023

Infosessie – De Belgische O&O-incentives helder toegelicht – 27 april 2023

Konnekto en Tiberghien nodigen je graag uit voor een gratis lunchseminarie over de incentives die beschikbaar zijn voor bedrijven met O&O-projecten en programma’s.

Dit seminarie zal je waardevolle inzichten verschaffen over hoe je gebruik kunt maken van de beschikbare stimuleringsmaatregelen om de O&O-inspanningen van jouw bedrijf (zowel startup, scale-up als grote onderneming) een boost te geven.

Op het programma

  • Ruth DeVreese en Jan Vermeulen van Konnekto hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven bij innovatieprojecten en de funding ervan. Tijdens het seminar lichten zij de subsidiemogelijkheden voor O&O-projecten en programma’s toel met praktische tips voor het succesvol aanvragen van deze stimuleringsmaatregelen.
  • Kimberley De Plucker en Mitchell Hoefman van Tiberghien delen hun expertise over de verscheidene tax incentives voor O&O-projecten en programma’s met focus op de vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing (Belspo), de aftrek voor innovatie-inkomsten, het bijzonder belastingstelsel voor ingekomen onderzoekers en het fiscaal regime voor auteursrechten.

We voorzien broodjes en na de toelichting is er volop gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken met gelijkgestemde professionals.

Waar en wanneer?

  • Datum: 27 april 2023, van 12u30 tot 15u
  • Locatie: Tiberghien, Tour&Taxis, Havenlaan 86C B.419, 1000 Brussel

Verzeker je van jouw plaats en schrijf je vandaag nog in voor dit gratis seminarie.

Subsidies voor onderzoek en ontwikkeling

Er bestaat zowel Vlaamse, federale als Europese steun voor onderzoek en ontwikkeling. We hebben een bondig overzicht gemaakt van de steunmaatregelen die er bestaan: Welke steun voor innovatie bestaat er zoal?

De meest courante subsidies voor innovatie worden in Vlaanderen verstrekt door het Agentschap Innoveren en Ondernemen, of kortweg VLAIO.

Naast calls waar je continu kan op indienen, zijn er ook tal van subsidiecalls die werken met specifieke oproepmomenten en gericht zijn rond bepaalde thema’s. Voor de Europese projecten kan je zelf je zoektocht starten via onze eigen ontwikkelde GrantApp.

Samenwerking Konnekto

Er zijn tal van mogelijkheden voor ondernemingen (van klein tot groot) met innovatieplannen.

Wil je meer info? We bekijken graag helemaal vrijblijvend voor welke Vlaamse subsidies jouw onderneming in aanmerking komt. Voor de Europese subsidiekansen werken we met de EU Innovation Audit of kan je zelf aan de slag met onze GrantApp.

Benieuwd voor wie we al werken? Bekijk hier onze referenties en via onze blog enkele inspirerende testimonials.

Wij kijken alvast uit naar je contactname.