Over ons

Over ons

Konnekto is ontstaan vanuit de passie om organisaties te ondersteunen in een vlotte subsidieverwerving. Er zijn tal van subsidie-opportuniteiten die organisaties een echte boost kunnen geven om hun ambities waar te maken. Vaak kent men de opportuniteiten niet, weet men niet waar te zoeken en laat staan hoe eraan te beginnen.

Het team van Konnekto heeft een jarenlange ervaring in het schrijven, coachen, uitvoeren én rapporteren van ijzersterke subsidieprojecten.

Tevens vaardigen diverse overheden subsidie-oproepen uit met een korte deadline. Wij screenen dagdagelijks de subsidie-opportuniteiten en contacteren proactief onze klanten bij subsidiekansen.

Konnekto bestaat vandaag uit een ervaren multidisciplinair team, met zowel publieke als private ervaring, waardoor alle noodzakelijke competenties om succesvolle subsidie-aanvragen uit te schrijven aanwezig zijn.

Onze klanten kenmerken ons doordat we steeds proactief meedenken en actief ondersteunen bij de strategie en de groei van hun organisatie. Zowel startups, gevestigde (internationale) bedrijven als publieke instellingen rekenen wij tot ons klantenbestand.

Samengevat staat Konnekto in voor het subsidiemanagement en ontzorgt het de organisatie.

Positief

Ondernemen

Waardevol

Eerlijk

Resultaat