Klant in de kijker – Connectify connecteert mensen met technologie

Klant in de kijker – Connectify connecteert mensen met technologie

Klant in de kijker – Connectify connecteert mensen met technologie

Connectify uit West-Vlaanderen zet zich in op continue innovatie in technologie om producten en services te bieden die een meerwaarde bieden in de day-to-day werking van hun klanten. Zij connecteren mensen met technologie binnen 4 business units: Voice, Video, Data en Security.

Konnekto is reeds jarenlang dé subsidiepartner van Connectify en heeft al verschillende trajecten met succes begeleid.

Subsidies voor innovatie bij Connectify

Connectify is een innovator om mensen te connecteren en heeft samen met dochteronderneming UCast een oplossing ontwikkeld om communicatie met zorgbehoevenden via de televisie te laten verlopen, laagdrempelig via een vertrouwde huiskamervriend. 

Via een VLAIO ontwikkelingsproject is de innovatieve ontwikkeling van Pixee uitgewerkt. Meer dan ooit actueel in Covid-19 tijden. De initiële ontwikkeling is voorzien voor de woonzorgsector en is ondertussen reeds succesvol uitgerold via Telenet als Tellie.

Deze innovatie is alvast de katalysator van vernieuwende ideeën binnen de zorgsector om de communicatie met hulpbehoevenden te verbeteren.

Subsidies voor groei

Connectify is ontstaan als een fusie tussen verschillende bedrijven. Om de krachten te bundelen en eenzelfde cultuur te installeren is via de kmo-groeisubsidie een specialist finance en een specialist HR onder de arm genomen. Deze groeisubsidie betekende meteen de start van de uitbouw van een succesvolle onderneming met ondertussen een 50-tal medewerkers.

Dochteronderneming UCast is een R&D-speler die zich voornamelijk toelegt op IPTV-oplossingen. Om deze succesvol internationaal te kunnen schalen is via de KMO Groeisubsidie een interne specialist aangetrokken die ervaring heeft met het internationaal schalen van eigen IT-ontwikkelingen.

Hoe verloopt de samenwerking tussen Connectify en Konnekto?

Het omzetten van ideeën in gefunde projecten en het spotten van de juiste subsidiekanalen, dat is de passie van Konnekto. Konnekto is dan ook de trotse jarenlange subsidiepartner van Connectify. Hoor via volgend filmpje zelf hoe zaakvoerder Stefan Danschotter de samenwerking met Konnekto ervaart:

Ook subsidies voor jouw innovatieve ideeën en groeitrajecten?

Benieuwd of je ook in aanmerking komt voor subsidies? 

Contacteer ons vrijblijvend en wij brengen de subsidiekansen in kaart. Wij hebben ondertussen meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties bij subsidieverwerving. Dit zowel voor overheden, kennisinstellingen, bedrijven (startups, scale-ups en gevestigde waarden), non-profitorganisaties; zowel klein als groot.