Freelance subsidie consultant – Ontwikkelingsprojecten

Freelance subsidie consultant - Ontwikkelingsprojecten

Konnekto ondersteunt ondernemingen en organisaties met groeiambities en fungeren als expert, klankbord en sparringpartner voor C-level en managementposities, om zo subsidie opportuniteiten te helpen detecteren en projectaanvragen voor te bereiden.

Ervaren subsidieconsulent

Wij zoeken Freelance Subsidie Consultants voor het uitwerken van subsidieaanvragen voor VLAIO ontwikkelingsprojecten en het ondersteunen van onze klanten bij de communicatie met de overheid.

Jouw profiel

Heldere en gestructureerde teksten schrijven is voor jou je tweede natuur, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je bent houder van een master of doctoraat.

Ervaring in het schrijven van onderzoeks- en/of ontwikkelingsprojecten is een must. Ervaring in het schrijven met één van deze subsidieaanvragen: ICON, EIC Accelerator Pilot, AAL, ESF, Fast Track to Innovation of andere is een plus.

Heeft u zelf ervaring als subsidie consultant? En heb je een no nonsense, open minded spirit met vleugje positivisme. Dan ontmoeten wij jou graag voor een gesprek!

Wat bieden wij?

Konnekto is een dynamisch en waardengedreven team, met een heldere missie, visie en strategie. Onze waarden vatten we graag samen als POWER, een acroniem voor Positief, Onderenemend, Waardevol, Eerlijk en Resultaatgericht.

Indien we samen in zee gaan dan gaan we een freelance raamovereenkomst aan om onze samenwerking te bezegelen. Wij zorgen verder voor uw Konnekto-toolkit om mee aan de slag te gaan!

Enthousiast?

Laat je gegevens en CV na of bel even met één van onze partners.

Laat uw cv na