Inspiratiesessie bedrijfssubsidies
Praktisch
Datum: 9/6/2020
Tijdstip: 08.00 uur
Spreker(s): Benoît Claeys
Benoît Claeys - Partner Konnekto
Ruth DeVreese
Ruth DeVreese - Partner Konnekto

Webinar 9 juni – Inspiratiesessie bedrijfssubsidies

Groeien door innovatie en transformatie is een voortdurende uitdaging met veel kansen en evenveel risico’s die je best door samenwerking zo veel mogelijk probeert te beheersen. Zowel voor innovatie, HR, transformatie, groei, ecologie, en nog zoveel meer zijn meerdere steunmogelijkheden in Vlaanderen, België en ook Europa.

Het verkennen van nieuwe markten of het herbekijken van de bevoorradingsketen ten gevolge van het coronavirus (COVID-19) kan als ‘kantelpunt’ aanvaard worden voor de aanvraag van een KMO groeisubsidie.

Menig ondernemer is het eens dat het niet evident is om een weg te vinden in het aanbod van subsidiemaatregelen. Vaak zijn dergelijke trajecten complex, intensief en tijdrovend met een onzekere uitkomst.

Konnekto wil ondernemers op een heldere wijze inzicht geven in de essentie van de verschillende maatregelen. Zonder hier theoretisch te diep op in te gaan, brengen wij een aantal interessante maatregelen die door Vlaanderen of Europa ter beschikking worden gesteld aan ondernemingen. Tijdens deze webinar staan we stil bij de relevante criteria die een maatregel vereist en koppelen dit aan wat praktisch inspirerende voorbeelden.

Gedurende de webinar kan je ons vragen stellen via de chat. Na de presentatie voorzien wij nog wat extra tijd om vragen te beantwoorden en bijkomende informatie te verstrekken aan alle deelnemers.

Indien je onze webinar niet kan volgen of je hebt na onze uiteenzetting nog vragen die je liever met ons persoonlijk bespreekt, neem dan zeker contact op met ons om jouw plannen met ons te bespreken.

Ga je dus aanwerven, innoveren, transformeren, opleidingen voorzien en/of internationaliseren? Volg dan zeker onze sessie om te bekijken welke steunmaatregelen jouw plannen kunnen ondersteunen.

Programma

9u00    – Praktische inkijk in tal van subsidiemogelijkheden
10u00  – Q&A en mogelijkheid tot individuele afspraak

Praktisch

Een link voor de online sessie via Zoom wordt verstuurd op 9 juni rond 8u.

Voor wie

Zaakvoerders of beslissingsnemers HR, L&D, Finance, IT en R&D

Inschrijven

Schrijf je gratis in. Inschrijven kan tot 8 juni.